2022-09-03 638 views
遲來的正評!當日食完已經好想讚佢但係唔記得咗,執枱搵到張單先諗起當日突然間想打邊爐,睇吓附近有啲咩啊,之前食過大圍616感覺不過不失咁所以又黎食。門口見到手工啤都覺得幾吸引,所以試下,唔會好苦,有驚喜食物質素都不錯,雖然份量黎講唔算特別抵食,但係肉質新鮮滑嫩,都enjoyable非常impressed係服務大家都知打邊爐啲waiter都好忙,基本上上咗菜就由得你自己嚟。但係呢度啲waiters會眼觀六路耳聽八方主動加水加湯,跌咗支筷子,正準備舉手佢哋已經幫我攞咗對新過黎香港服務業揚威國際大家都知,真係好少見到中等價位餐廳咁好service有機會一定再去

門口見到手工啤都覺得幾吸引,所以試下,唔會好苦,有驚喜

非常impressed係服務

有機會一定再去