2022-06-28 59 views
平日既夜晚食飯時黎,得兩三檯人,可能係太偏僻,但係食物質素係可以再黎既。Bookmark左呢間想食抹茶窩夫配開心果雪糕,點知今日黎到無開心果雪糕,所以最尾無落order🥲唯有下次再黎試蕃茄醬牛肋肉意粉 - 味道ok番茄醬偏酸,但我本身鐘意食酸所以岩我口味,鍾意甜既就未必岩,牛肉有少少韌,如果嫩啲就perfect~卡邦尼意粉 - 啲蛋黃撈埋醬汁足夠食哂個意粉,醬汁濃稠度適中,不過朋友話正宗應該係‘杰’啲,但我地一致認同呢個都好味😋黑松露醬炸薯條 - 呢個都冇得輸,份量好多,因為佢個碟好深,所以唔止表面咁少,食勁仲有咁。唯一劣評係比杯飲品(無影低)Mocha Latte, 成杯都係泡咁滯。不過總括黎講,份量足味道好價錢合理,可以再黎

蕃茄醬牛肋肉寬面

卡邦尼意粉