2024-03-18 818 views
#熱奶茶 可以話係 #茶記恩物!正因為咁,#小秘書 每次幫襯,都會叫杯熱奶茶☕️ 過吓心癮♥️ 早幾日從朋友口中得知 #牛頭角街市熟食中心 樓上原來有個 #茶檔 嘅 #瓦煲奶茶 都幾出名😎 呢日襯有空檔,一於去試吓😉天氣濕濕漉漉,加上 #街市熟食中心 嘅環境黑蚊蚊咁,未食已經大打節扣😅 負責落單個位阿姐滿場飛😅 每當有人舉手,佢都會大大聲叫人客等吓😉 我哋坐抵唔夠五分鐘就已經落到單,應該算好好彩🤭 #北記 杯 #熱奶茶 味道係幾唔錯嘅,入口夠晒滑,唔使落糖都已經好夠味🤤 不過食物味道就認真麻麻,#豬扒🥩 絕對無傳聞中咁誇啦啦,麵底腍啤啤… 食咗兩啖我經已宣佈投降😅 好在隔離嗰檔嘅 #魚肉腸粉 又做得幾唔錯,魚肉夠足料,腸粉皮都做得好夠滑😉 雖然成件事完全不似預期… 不過總算有啲收穫啦😚📍 北記咖啡奶茶 (牛頭角)牛頭角道183號牛頭角街市熟食中心1樓

2024-03-18
$38 (Lunch)