2023-10-03 48 views
係社交平台見到有人介紹好似幾吸引,就約埋朋友一齊食個晚飯👍🏻個menu好簡潔我哋2個人叫左1.手切48月檢果西班牙火是伴松露63度黑泉蛋忌康野菌伴蘆萄👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻2.明太子大蝦香蔥吞拿魚茸他他伴脆米通•田團沙律👍🏻👍🏻👍🏻(因為個米通好硬)湯方面,我地各自叫一個試下都算唔錯。不過個龍蝦湯水左啲。佢中途送左杯野比我地飲清下口腔👍🏻呢個幾好好貼心到Main 有好幾個都想食最後選擇咗1.杜洛克黑毛豬股伴焦糖菠蘿•野菌西蘭花苗.香草鴨油烤薯仔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(我要咗全熟都好林)2.鹿兒島A4和牛西冷配慢煮和牛臉頰配西蘭花苗,香草鴨油烤薯仔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後有個甜品,可以加錢轉其他👇🏻👇🏻👇🏻不過呢個已經好好食👍🏻整體嚟講都可以再食👍🏻不過應該唔會夜晚,下次試吓佢個午餐。當晚埋單1000+ 晚餐價錢偏貴。
係社交平台見到有人介紹
好似幾吸引,就約埋朋友一齊食個晚飯👍🏻
個menu好簡潔

我哋2個人叫左

湯方面,我地各自叫一個試下
都算唔錯。不過個龍蝦湯水左啲。

佢中途送左杯野比我地飲清下口腔👍🏻
呢個幾好好貼心

到Main 有好幾個都想食

最後選擇咗
(我要咗全熟都好林)

最後有個甜品,可以加錢轉其他
👇🏻👇🏻👇🏻不過呢個已經好好食👍🏻

整體嚟講都可以再食👍🏻
不過應該唔會夜晚,下次試吓佢個午餐。
當晚埋單1000+ 晚餐價錢偏貴。
2023-09-25
  • 芝士西班牙黑毛豬漢堡伴烤菠蘿