2011-09-24
團購以 $29 享一個午餐。 星期日中午 12:30pm,假期午飯時間,竟然只得 3 數張台客,地點問題,西灣河真係只可做街坊生意,重要係橫街窄巷實在好難吸引到人注意,真係要有口碑才可!室內裝修好靚,舒適,整齊,有2個靚仔待應同1個女待應,都係印度人,而且好友善!脆脆既威化胡椒餅,有少辣既醬汁附上,味道普通。忌廉雞湯,真係要比倆個讚先得。忌廉雞湯飲得多,通常都係只得忌廉味無雞味,一直都覺得係理所當然,而且又唔係主菜,所以都好少理會,求其飲左就算。今次呢個我飲第一口,嘩!好香既雞味呀!湯既濃度適中,味道亦都適中,平時呢類湯都係求其飲下就剩下一些唔要,但呢個我飲晒呀!超.....正呀!串燒雞(三件),雞外層味道普通,但內層軟滑,有雞味喎,又唔會實硬,連底下既配菜都好好味!咖哩汁,汁既味道唔會太濃,有蕃茄味,少辣,用來撈飯超正!需然飯太硬,重好似有D生咁,但因為呢個汁我食晒成碟飯呀! 補 $15 要左一杯 Strawberry Milkshake,香濃的 strawberry 同奶味,都唔錯。其實佢地係有心做好菜式既,而且做得唔錯呀,可借真係地點問題囉,若然設係旺區,相信會更多人食。
室內裝修好靚,舒適,整齊,有2個靚仔待應同1個女待應,都係印度人,而且好友善! 脆脆既威化胡椒餅,有少辣既醬汁附上,味道普通。 忌廉雞湯,真係要比倆個讚先得。
今次呢個我飲第一口,嘩!好香既雞味呀!湯既濃度適中,味道亦都適中,平時呢類湯都係求其飲下就剩下一些唔要,但呢個我飲晒呀!超.....正呀! 串燒雞(三件),雞外層味道普通,但內層軟滑,有雞味喎,又唔會實硬,連底下既配菜都好好味! 咖哩汁,汁既味道唔會太濃,有蕃茄味,少辣,用來撈飯超正!需然飯太硬,重好似有D生咁,但因為呢個汁我食晒成碟飯呀! 補 $15 要左一杯 Strawberry Milkshake,香濃的 strawberry 同奶味,都唔錯。