2014-05-05 1125 views
男友媽咪買左團購,兩張168蚊二人餐。一個團購包括一個前菜,兩個主菜,甜品,另外餐湯餐飲任飲。餐湯紅湯: 茄膏味好濃,唔似羅宋湯,uncle,auntie話唔好飲白湯:係粟米忌廉湯,幾濃忌廉味,粟米好食!但略為咸左少少前菜:薯仔沙律伴多春魚:多春魚炸得好香口,而且岩岩炸起熱辣辣架!薯仔沙律好食,沙律醬唔係過多,岩岩好!仲有有水果做料!三文魚伴羊扒:預計到佢應該會煎得較熟所以叫左五成熟,最後黎到果然有七成熟以上。羊扒雖然只有一件,但好大件,而且有一定既厚度,食落啖啖肉,蘇味唔多,肉質嫰滑,抵食!三文魚反而好薄身,但面積好大,煎得全熟,香脆。豬手:好大隻啊!豬肉好滑好淋,個皮脆脆有蜜糖味。值得一讚係唔太咸!焗海鮮飯:好多料好食啊!有帶子,蟹柳,青口等等既海鮮係面,啲飯應該炒過好香黑松露炒飯:有黑松露醬味,但亦都有陣“現”菜味,好奇怪啊!最後淨左大半碟無人食...甜品係每人一球青綠色既哈蜜瓜味雪糕,好香好甜。環境不錯的,感覺好乾淨!服務真係令人咋舌!某女侍應當眾鬧其他侍應同該經理唔識做野。大家都明白打工仔怒氣多亦情有可願,但應該內部自己處理,而唔係搵客人做觀眾! 而且該女侍應由於情緒處於憤怒

餐湯
白湯:係粟米忌廉湯,幾濃忌廉味,粟米好食!但略為咸左少少

!仲有有水果做料!

甜品係每人一球青綠色既哈蜜瓜味雪糕,好香好甜。

環境不錯的,感覺好乾淨!

服務真係令人咋舌!某女侍應當眾鬧其他侍應同該經理唔識做野。大家都明白打工仔怒氣多亦情有可願,但應該內部自己處理,而唔係搵客人做觀眾! 而且該女侍應由於情緒處於憤怒既狀態對我地既態度亦有需要改善! 其他新侍應既態度比較好,但可能新做所以比較烏龍,可以慢慢改善,問題不大。
2014-05-05
$100 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy