(Non-member)
2005-08-09 6 views
星期日同朋友仔臨時改變計劃,不去唱k,去了這間cafe,因為被其玻璃上的5字招致吸引了。tea set的選擇奇少, cake set 又成40 幾蚊。好啦,坐低唔可以走,點了一個香港熱狗的tea set,點知個熱狗真係好"香港"~~ 細到只有約13 cm....我另外的朋友是男仔來的,佢地已經叫了pasta,希望可以食得full 些,點知佢地提供的pasta似係正常的3份之一的份量....真係給了成約50 幾蚊都食不到什麼...飲品又沒有什麼特色,叫了一杯藍色夢幻,來了一杯似利賓納的東西..唯一可取的是侍應的態度好好,toilet及環境都不錯..可能佢地係sell 環境,唔係飲料掛~~

真係給了成約50 幾蚊都食不到什麼...