2023-07-15 161 views
食物真係令人驚喜啊!.唔單止有精心烹調嘅菜式,仲有個優雅舒適嘅環境,我特別鍾意嘅係五穀燴遼參,佢以遼參為主要原料,經過精心燉煮,佢質地鮮嫩再加埋五穀嘅營養,真係營造出一道滋味豐富✌🏻.特色粥水煮海東星班球都好吸引我,佢揀用新鮮嘅海東星班球同濃郁嘅粥水結合,經過煮熟嘅處理,帶嚟絲滑細嫩嘅口感,真係令我可以好好享受到海鮮嘅獨特風味!.香辣炒大肉蟹絕對係一道令人回味無窮嘅菜式。佢用新鮮嘅大肉蟹同獨特嘅香辣調味料炒製,將辣椒嘅辣勁同蟹肉嘅鮮美融合一齊,一種辣味中嘅濃郁美味.除咗以上嘅主菜之外,仲有好多款精緻嘅菜式,例如水煮安格斯牛肉、普寧豆醬焗鮮雞、金湯煮千絲同鮮咸骨煮春菜。每一道菜都經過主廚精心烹調,帶嚟最佳嘅味覺享受!而個黑松露醬蛋白炒飯真係帶嚟豐富嘅口感同香氣!黑松露醬同蛋白炒製而成,每一口都散發出獨特嘅香氣同美味清心丸綠豆爽唔會好甜反而好滋味食物真係令人驚喜啊!.唔單止有精心烹調嘅菜式,仲有個優雅舒適嘅環境,我特別鍾意嘅係五穀燴遼參,佢以遼參為主要原料,經過精心燉煮,佢質地鮮嫩再加埋五穀嘅營養,真係營造出一道滋味豐富✌🏻.特色粥水煮海東星班球都好吸引我,佢揀用新鮮嘅海東星班球同濃郁嘅粥
食物真係令人驚喜啊!
唔單止有精心烹調嘅菜式,仲有個優雅舒適嘅環境,
而個黑松露醬蛋白炒飯真係帶嚟豐富嘅口感同香氣!
黑松露醬同蛋白炒製而成,每一口都散發出獨特嘅香氣同美味
清心丸綠豆爽唔會好甜反而好滋味食物真係令人驚喜啊!
唔單止有精心烹調嘅菜式,仲有個優雅舒適嘅環境,
而個黑松露醬蛋白炒飯真係帶嚟豐富嘅口感同香氣!
黑松露醬同蛋白炒製而成,每一口都散發出獨特嘅香氣同美味
清心丸綠豆爽唔會好甜反而好滋味