2018-11-03 186 views
幾年前去茶木,感覺都好好,食物味道ok, 珍珠奶茶都好足料,今次見有 櫻桃小丸子主題,帶埋朋友再去,點知發現瓊華呢間極差!食物同服務 同管理完全差評!首先入去點餐,明白應該系唔夠人手的關系,但服務員都好似一於懶理,叫咗好多次先有人招呼,過到來態度都好一般!之後叫咗 珍珠奶茶,入面竟然得5粒珍珠,望住隔離幾個客杯珍珠奶茶都有1/4杯珍珠,即刻叫經理換杯或者加d珍珠,點知等咗20min! 杯奶茶都飲完珍珠都未到,再叫經理,之後先慢慢地拿咗 一小碟珍珠過來!40min過後我地叫嘅 菜脯煎蛋未到,同經理講取消,佢話ok! 之後我地埋單,好在多眼睇睇帳單, 竟然冇做到取消,一行4人消費咗600蚊,食到一肚氣!點解可以差成咁以後唔會再去失望
以後唔會再去
失望