2012-06-30
團購買。歐陸海鮮頭盤。藍青口x2 好味甜但舊肉好細。凍蝦x2 一般。海螺1隻 好大隻好味。蜆2 男友鐘意我一般生蠔完全無鮮味好似擺左好耐咁.但個樣係新鮮。吾掂。湯有三款。要左龍蝦湯羅送湯。龍蝦湯吾係幾好。隔離台小姐飲左兩啖就話徹。待應話吾啱飲可以換湯未達水準。仲歺包omitted 食到中途算啦無謂食轉頭。Main course 㨂左各一T 骨薯條。 只有七成及十成揀。賣相好靚. 但。。。。好似葉左好耐咁。男朋話話好咸以為佢講笑。 真係好鬼咸 薯條好多油 軟bat bat 帶子松露意大利飯呢個好好味帶子小小三粒。 有粒太焦了。甜品焦糖蛋tiramisu 各一 okay .飲品奶茶 凍o 茶各一。 吾知係咪用吾晒生蠔d lemon 比左一舊掛係杯邊。要自已ji -.- 搞到糖水都倒翻埋。服務素質okay . Original dinner set 408 未加一但多d maincourse 㨂。多個salad 。其他食物一樣。呢間無為左做團購降低食物質素同務。抵讚:D團購價可試. 若正價400 幾真有更多選擇。
歐陸海鮮頭盤。
藍青口x2 好味甜但舊肉好細。
凍蝦x2 一般。
海螺1隻 好大隻好味。
蜆2 男友鐘意我一般
生蠔完全無鮮味好似擺左好耐咁.但個樣係新鮮。吾掂。
湯有三款。要左龍蝦湯
湯未達水準。仲歺包omitted 食到中途算啦無謂食轉頭。
Main course 㨂左各一
T 骨薯條。 只有七成及十成揀。
薯條好多油 軟bat bat
帶子松露意大利飯呢個好好味帶子小小三粒。 有粒太焦了。
甜品焦糖蛋tiramisu 各一 okay .
服務素質okay .
呢間無為左做團購降低食物質素同務。抵讚:D
團購價可試. 若正價400 幾真有更多選擇。