2021-09-11
無唸過 北角 海逸酒店 嘅自助餐 都咁受歡迎 這晚幾乎爆場 可能價格 比較親民 食物水準 雖然未去到逸東酒店 ~ 普慶餐廳咁高 但勝在 冷熱海鮮選擇多 補充食物超級快 絕對不錯不錯 侍應人手充足 服務態度用心 🦞🦞 🦐🦐 🦪🦪這次是 旅發局公佈 第二期 賞你住 我便儲起 食肆 購物單據 開搶 酒店名額 這個 海逸酒店 Staycation 省了500元 💰💰 綠怡廳自助晚餐 是套票內包含的 🍽🍽自助晚餐主題 為東南亞美食 除了涷海鮮 即開生蠔 還有熱葷 海鮮食物 芝士焗龍蝦 補充超快 次數最多 粉絲蒸扇貝 豉味炒蜆 辣汁煮花螺 薑蔥炒龍蝦鉗 燒牛肉 自選喇沙麵 生滾粥 東南亞美食 壽司 沙律 湯 甜品 雪糕 應有盡有 🥢🥢🍴🍴每枱有獨立 Häagen-Dazs 哈根達斯 朱古力火鍋 竟然還有 盒裝雪條 任食唔嬲 😱😱(是要我減肥計劃 徹底失敗嗎??)真是 性價比超高啊!🫕🫕🍨🍨有時發覺 人年紀越大 吃自助餐 精選幾款 心頭好食物 想吃的就好 別三心兩意 吃得更開心 🍜🍜