為食貓食過巷仔呢間小食店都好幾次雖然價錢唔係好平,但d野食都幾好食嘅👍🏾西貢無咩小食店,所以佢都算係一個唯一而又唔錯嘅選擇✅為食貓食過佢嘅燒賣、腸粉同炒麵,呢3樣野都幾好食😋燒賣嘅魚肉味好重,加埋佢個辣汁,真係好惹味。至於個腸粉雖然唔算太滑,但加埋d混醬都好好食不過,為食貓就有2次找少咗錢嘅不愉快經歷😒1次當佢唔小心,但第2次就係有心!第一次為食貓買咗幾樣小食,計計埋埋應該30幾蚊左右,唔問佢找錢,佢就當啱數😡為食貓同店員講唔啱數,店員就話幾蚊雞加多幾粒燒賣比我…..ok…..我接受,但佢咁樣講,係咪承認自己知道收多咗錢?!第二次為食貓去買炒麵,$11,我比$21(今次係另一個店員),其實20蚊紙同10蚊紙都有好大分別結果,佢無找錢比我我問佢先攞得返食物質素好又如何?做生意做到咁唔老實……呢間舖都應該做街坊生意為多,信譽咁差,為咗少少錢,可能會失去更多
為食貓食過巷仔呢間小食店都好幾次

結果,佢無找錢比我