Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
🌸被呢間嘅打印咖啡深深吸引 所以weekend特登到訪Cafe 天花掛滿花花好少女風,中間張枱玻璃底有花好靚🍛青咖喱牛肋肉焗飯❣️呢個係新menu 超級好食 完全高於cafe質素 好食過泰國餐廳💓💓💓焗飯即叫即整 超級熱焫焫 一上枱就聞到超香泰式香料同青咖哩味。焗飯面鋪滿芝士。青咖喱味道好香濃,汁份量適中 唔會太濕。好鍾意餐廳用上炒飯底,蛋香十足。🐮牛肋肉大大舊 最少有三大舊 ,每舊都夠晒軟腍,仲有好多紅蘿蔔同薯仔配菜,份量絕對夠男人食🍝香辣蒜香蜆肉意粉蒜片好多好香,蜆肉份量多無沙,食落有少少冬蔭公香味,雖然係香辣 但唔會感覺好油,意粉軟硬適中☕️Latte☕️Black Sugar Latte店員會問大家用air drop 過揀左嘅相俾佢,之後就會幫你print左上咖啡,係一d可食用嘅色素。😺我揀左我最鍾_嘅Olaf 同埋我主子焦糖,貓貓相真係印得好細緻,個人覺得淺色嘅野會印得靚d。❤️完全係心心眼 影夠相先捨得飲。見到其他枱望到自己揀嘅打印圖片都好開心,呢個價錢嘅咖啡有打印圖案真係好抵咖啡味道中規中矩,黑糖咖啡味道唔錯 唔會過甜🔖食物高質,特別係個焗飯!環境舒服,不過可能週末人手唔夠,食物

🌸被呢間嘅打印咖啡深深吸引 所以weekend特登到訪

Cafe 天花掛滿花花好少女風,中間張枱玻璃底有花好靚

🍛青咖喱牛肋肉焗飯❣️

青咖哩牛肋肉飯

🍝香辣蒜香蜆肉意粉
香辣蒜香蜆肉意粉

☕️Latte
☕️Black Sugar Latte
Latte

❤️完全係心心眼 影夠相先捨得飲。

咖啡味道中規中矩,黑糖咖啡味道唔錯 唔會過甜

🔖食物高質,特別係個焗飯!環境舒服,不過可能週末人手唔夠,食物等候時間唔會話好快,不過黎得cafe ,一路等一路傾偈都ok

青咖哩牛肋肉飯
香辣蒜香蜆肉意粉