今晩同朋友嚟到位於尖沙咀嘅一間酒吧,因為呢間酒吧好特别,除咗有美食仲有得唱歌,仲要係上台唱歌!首先講下啲嘢食:我哋每人嗌咗杯signature cocktail,Teahouse ($138) 賣相吸引,飲落去有煙熏味。In my dream ($128) 較甜同refreshing ,容易入口。半打生蠔($298)好鮮甜又肥美,餸酒一流!凱撒沙律($98)夠晒新鮮,加上煙肉碎香脆可口。沙嗲拼盤($168)係烤雞同烤豬肉,配上沙嗲醬非常惹味。海鮮汁虎蝦扁意粉($188)- 蝦肉彈牙,煮到啱啱好帶點韌感嘅意粉配上濃郁嘅蝦汁好好味!美國肉眼牛扒($328)好有驚喜,一定要嗌。唔單止份量多,而且牛扒煮得好淋,而肉質仲可以保持嫩滑多汁。環境上好有氣氛,聽下人上台唱。如果想唱過程都好容易。只要下載個App,入面已經有coins夠你唱5首歌。揀選歌曲後就可以上台開始!本身想唱但有啲尷尬,見其他食客都上台玩,我同朋友都想試下🤣 最後上台唱咗兩首歌,感覺好好,不過我就唔放片了,無謂嚇親大家😳

首先講下啲嘢食:

哋每人嗌咗杯signature cocktail,
Teahouse ($138) 賣相吸引,飲落去有煙熏味。

半打生蠔($298)好鮮甜又肥美,餸酒一流!

凱撒沙律($98)夠晒新鮮,加上煙肉碎香脆可口。

沙嗲拼盤($168)係烤雞同烤豬肉,配上沙嗲醬非常惹味。