2018-08-30 60 views
第二次光顧呢間CAFÉ, 第一次黎覺得好正, 除左食物好味之外, 服務一流, 價錢亦都好合理, 環境又唔差!!所以今晚諗住再黎, 但係有小小唔好采, 今日好似有一班人係度開PARTY, 好似好忙咁, 幸好食物質數沒有差到。我地都係叫左2個MAIN, 跟住有餐湯同埋力咗SALAD BAR, 有野飲。今日既白湯係黑松露忌廉湯, 超好味呢個忌廉湯, 好滑, 黑松露味好香, 成個湯好CREAMY, 正!! 餐包仲要係溫暖!! 唔係凍冰冰!! GOOD!!!至於個主菜就叫左個 西班牙火腿卡邦尼意粉 $128, 意粉份量大, 兩個人SHARE食就岩啦, 汏為佢又係超CREAMY!! 自己一個食晒會好飽!! 另外一個係比較LIGHT D既 香煎三文魚柳配藜麥沙律 $178, 三文魚煎到岩岩好, 未到100% 熟透, 中間部分好似9成熟咁, 仲有三文魚原先好滑既口感, 藜麥沙律夠晒健康!!熱桂花蜜花茶+$3荔枝玫瑰梳打+$5

熱桂花蜜花茶+$3

荔枝玫瑰梳打+$5