2022-05-24
好耐冇去旺角行街,出到嚟行街梗係同啲朋友食完飯先走,見到旺角有間打邊爐嘅吸引,即刻去試下.肉浦團火鍋放題 ,值得推介價錢方面非常吸引,百零蚊已經可以有120分鐘火鍋放題,而且食物非常新鮮,性價比好高。餐廳裝修方面亦都好整潔,而且全部都係卡位坐得好舒服。樓底非常高感覺空間好大而且冷氣非常足夠所以打邊爐都唔覺得熱落單非常方便,自己用QR code,既方便又環保。 醬料調味就係自助形式,自行到調味區都有好多選擇另外火鍋配料都有幾十種,而且每一樣都好新鮮,自己就鍾意食菜,見到都有十幾種選擇。牛肉拼盤有牛小排,m5和牛 ,封門柳,牛肋條,牛五花肉,全部都好吸引,而且望埋去色澤好新鮮。我比較鍾意食m5和牛,牛肉香味極重,而且脂肪分佈均勻,有入口即溶嘅感覺。安格斯牛頸脊都係好好食,有少少脂肪牛肉味道更加香濃,肉質嫩滑,掂越南虎蝦,蝦身比較大隻,蝦肉新鮮爽甜,而且仲係彈牙。仲有廣島蠔都幾好味,蠔嘅size中等,但係就夠曬新鮮,都幾鮮甜飲品喺出邊雪櫃拎,款式眾多如果想要唔凍的話更可以問職員攞如果鍾意食肉,同埋食量比較大嘅人,真係非常啱食,無論牛肉,海鮮,蔬菜,丸類 都有好多種選擇,而且食材嘅質素好高,
肉浦團火鍋放題 ,值得推介
落單非常方便,自己用QR code,既方便又環保。
醬料調味就係自助形式,自行到調味區都有好多選擇
越南虎蝦,蝦身比較大隻,蝦肉新鮮爽甜,而且仲係彈牙。
飲品喺出邊雪櫃拎,款式眾多如果想要唔凍的話更可以問職員攞
如果鍾意食肉,同埋食量比較大嘅人,真係非常啱食,無論牛肉,海鮮,蔬菜,丸類 都有好多種選擇,而且食材嘅質素好高,我自己經常食火鍋放題,真係冇一間做得畀佢出色,而且性價比咁高一定會再嚟支持。
食到最尾仲有一件朱古力雪糕蛋糕贈送蛋糕夠晒凍,又唔甜非常好味