今日好開心同屋企人去咗天晴嘅一間餐廳,就係美心,呢一間餐廳好高質素,超級推介呀,嚟到天水圍一定要嚟天晴食呢一間美心啊,首先美心嘅位置在天悅站,只要天悅站一落車,行1分鐘,就會到美心,非常方便快捷,如果嚟到天水圍嘅人,一定要落車來試試呀,都好高呀,首先佢食物嘅種類繁多,你可以有好多嘅選擇,今次我屋企人就叫咗個先茄焗豬扒飯,呢個豬扒飯,好開胃酸酸甜甜的,仲有好多塊豬扒,個份量十足,而且係即叫即整,熱呼呼的,所以我覺得呢一個豬扒飯嚟到一定要叫呀,然後我仲叫咗個燒味飯,叉燒配油雞,真係一流呀,仲有好多菜,有豉油撈飯,我覺得呢個配搭真係好好食呀,而且個熱奶茶都好好飲啊,奶同茶嘅味道係絕配呀,所以嚟到美心,一定要叫一個燒味飯加一杯熱奶茶,咁就非常之飽肚啦,而且呢度嘅服務質素都好高呀,清潔姐姐清潔得好好呀,地方好衛生啊,呢個地方我鍾意呀