2019-05-09 244 views
因為已經好耐冇食過拉麵 今日黎到大埔搵到附近有間拉麵好似都唔錯於是就黎試下佢店面分開左兩邊 基本上唔會冇位坐拉麵有5款可以簡 其實全部睇落都好吸引 不過見到有芫萎醬拉麵咁特別叫左呢個黎試另外我地仲叫左玉子燒同埋章魚燒黎食 呢到仲有串燒可以叫 不過我地驚食唔晒就冇叫到拉麵上到黎好香芫萎味!我平時都鐘意食芫萎 加埋拉麵正!而且份量岩岩好 係會食完再想食既味道玉子燒係芝士明太子醬 都好好食 蛋好香滑 入面既芝士融融地 加埋明太子醬好match 十分推介 不過價錢就有少少貴 差唔多有一個拉麵既價錢啦章魚燒就比較普通 外皮太腍 入面啲料都唔係話好多 不過價錢就比較便宜 如果大家食完個拉麵都唔夠飽就可以加黎食最黎埋單兩個人淨係叫左一個麵都要200幾 不過都抵食啊今次食呢間係一個新發現 會再黎食!
於是就黎試下
佢店面分開左兩邊 基本上唔會冇位坐

最黎埋單兩個人淨係叫左一個麵都要200幾 不過都抵食啊

今次食呢間係一個新發現 會再黎食!
芝士明太子醬玉子燒
芫萎拉麵