2023-02-06 2371 views
呢晚約左個朋友,佢係大胃王,所以帶佢黎呢間一次過有齊雞㷛、火鍋、燒烤嘅放題有四款價錢選擇,我就揀左食美國極上牛頸脊放題~仲包任食海鮮:虎蝦、龍躉片、元貝、花螺、燒鰻魚~正價時入座$258一坐低就上咗雞煲,雞肉質地算嫩滑👍🏻食完一輪雞煲,我地就要求轉打邊爐,店員就拎左一壺奶白色合成湯打算直接倒落去雞煲,但個雞煲實在太油,想店員幫忙換過新嘅湯底,但店員話冇呢個服務,咁唯有我哋自己清除左雞煲嘅油,再自行將合成湯倒落個煲先打邊爐店員會同時會買塊燒烤版俾我哋燒肉,自助區仲有部分食物同飲品比大家任攞牛肉質素不過不失海鮮就全部都未溶雪,而且唔知點解全部都好咸,好似用鹽水浸過再雪咁樣雖然海鮮任食,但咁嘅質素就唔食喇衛生方面亦唔夠乾淨,地下同枱凳都好油,尤其行路時對鞋好似會啜住地板咁總結:食物選擇雖然多,但質素非常一般至差,仲有好多選擇,唔會再黎

牛肉質素不過不失

雖然海鮮任食,但咁嘅質素就唔食喇