2025-01-29 99 views
今次試左午餐omakase, 整體用餐體驗愉快。食物質素高,服務友善,環境舒適。有機會會試吓晚餐!食物:食材新鮮,口感佳。印象深刻是櫻花蝦茶碗蒸、蟹、煮八爪魚,大拖羅壽司、海鹽雪糕等。服務:服務水準高。有日本師傅負責lunch omakase, 在香港似乎比較少見。而且每一道菜之後,亦都有日本師傅的助手抹碟,跟足日本傳統要求。 環境:壽司吧枱大約坐八人。不算擠迫。沒有誇張的裝修,但感覺舒適。管理:餐廳管理方面亦都很好。事先沒有要求客戶提供Deposit。有問題職員亦樂意解答。由入座到離開餐廳都有禮貌招呼。價錢:omakase 午餐$1900左右再加一。價錢唔算平,不過相比起香港其他同類餐廳,呢間餐廳亦提供咗比其他餐廳好的價值和體驗。總結:整體用餐體驗很好,值得推薦!

總結:整體用餐體驗很好,值得推薦!