疫情之下,夜晚病毒特別惡。咁只好日頭做哂要做的事啦!包括食好野!呢間良心餐廳一直想試,話野食好食,飲品仲好好味。當然要去試下啦~搵食要落地牢環境好舒適,仲有飲野的BAR 同BEER PONG 枱,呀,我好想去飲野呀睇下個午餐餐牌,$68起~ 都有唔少選擇~唔夠喉再加小食都OK~煙三文魚墨汁意大利飯 ($68)估佢唔到會有咁多煙三文魚!睇落細細碟嘅意大利飯,食到好飽架!三文魚唔會太咸,滿口都係魚好滿足呀!意大利飯口感適中,不太硬不太軟,裡面仲重本加入好多芝士。太滿足啦!一定要試下!是日精選煎魚(配薯菜)($128)是日煎魚係比目魚。魚煎得好香,夠滑同夠多油,口感好豐富!食到停唔到口!薯蓉做得好幼滑,好似食雪糕咁,一定好努力咁擠壓過,仲好香牛油味~旁邊配菜都好出色~ 有輕輕烤過和調味,清新~呢度出名嘅係飲品啦!我揸車來就唔飲酒啦!飲杯MOCKTAIL 頂住先~RAINFOREST (HH$78)下午飲野就有得happy hour~ 呢杯rainforest 一飲落口就覺得有勁多berries喺入面飲係smoothie 咁~ 真係好香好滑,感覺好足料~落少少糖漿吊下味,等啲berries 唔

搵食要落地牢

睇下個午餐餐牌,$68起~ 都有唔少選擇~

唔夠喉再加小食都OK~

煙三文魚墨汁意大利飯 ($68)
煙三文魚墨汁意大利飯

三文魚唔會太咸,滿口都係魚好滿足呀!
意大利飯口感適中,不太硬不太軟,裡面仲重本加入好多芝士。
太滿足啦!一定要試下!

是日精選煎魚(配薯菜)($128)
是日精選煎魚(配薯菜)

是日煎魚係比目魚。
魚煎得好香,夠滑同夠多油,口感好豐富!食到停唔到口!
旁邊配菜都好出色~ 有輕輕烤過和調味,清新~

呢度出名嘅係飲品啦!
我揸車來就唔飲酒啦!飲杯MOCKTAIL 頂住先~
RAINFOREST (HH$78)
RAINFOREST

飲係smoothie 咁~ 真係好香好滑,感覺好足料~
落少少糖漿吊下味,等啲berries 唔洗咁酸~

鳳仙沙冰 (午餐特飲+$18)
鳳仙沙冰

呢杯飲品真係有驚喜!
其實係一杯好香濃的菠蘿奶昔~
一點菠蘿酸味都無!仲有勁香濃奶味~ 又唔會太甜。
勁快飲完一杯好想再嗌呀!

呢個午餐超豐富,坐得舒適,同朋友傾下計,飲下野,一樂也。
疫情對餐廳影響好大,一定要撐住呀,我仲要來食多幾餐,仲要要夜晚過來飲野呀!
煙三文魚墨汁意大利飯
是日精選煎魚(配薯菜)
RAINFOREST