2023-10-26 187 views
俾ig相吸引慕名而來,平日7.去到唔洗等位直入,位置偏遠少少,但係值得!首先,佢set係包餐湯同迷你牛角包仲有嘢飲,價錢嚟講好抵食。湯係羅宋湯同牛角包都係正常發揮。主食揀咗 香蒜辣蜆肉扁意粉 $138有6隻蜆,大量蒜片,少少辣,炒得好惹味,蒜香足夠,幾好食另外+$48嗌咗個小食 黑松露醬薯條薯條炸到脆口,唔油,黑松露醬都好香黑松露味,唔會覺得好漏另外叫咗個 培茶窩夫配檸檬雪葩 $108有4大舊窩夫,外邊脆,而且培茶味濃,雪葩個人喜好鍾意再酸啲,refresh 啲,不過都好食嘢飲方面分別嗌咗杯mocktail twilight $78上枱好靚,飲落一開頭有淡淡嘅花香味,之後有士多啤梨味,係唔錯另外一杯係蘋果檸檬soda 蘋果味足夠,飲落有啲七喜味,不過2片蘋果都幾好食整體嚟講,食物都幾高質,環境舒適,可以chill下同朋友一齊傾偈食飯

主食揀咗 香蒜辣蜆肉扁意粉 $138
有6隻蜆,大量蒜片,少少辣,炒得好惹味,蒜香足夠,幾好食

另外+$48嗌咗個小食 黑松露醬薯條
薯條炸到脆口,唔油,黑松露醬都好香黑松露味,唔會覺得好漏

另外叫咗個 培茶窩夫配檸檬雪葩 $108

另外一杯係蘋果檸檬soda