2021-05-18 65 views
V city已經食到冇嘢好食搵到呢間喺商場附近嘅小店 食物價錢唔貴裏面人都好多決定入去試下叫咗以下幾樣食物Combo凱撒沙律配芒果大蝦芝士蘑菇肉醬牛肉漢堡 鳳梨冰飲品好快送到 見到推廣就叫咗兩杯試下 貌相非常美觀而且鳳梨非常之甜叫得鳳梨唔知係咪就係台灣菠蘿呢飲落非常開胃清新 仲有一件件鳳梨係杯入面 足料之作 呢個推廣價錢真係抵之後個凱撒沙律又係睇到餐廳用心之作 佢下面會用個冰水座住令到啲沙律保持清爽冰涼 沙律唔會係幫你預先調配係而放喺隔離 畀你根據個人口味自己加 凱撒醬比起平時個啲醬冇咁重味 食起嚟感覺無咁咸,健康啲主角芒果同埋蝦當然係一流啦 芒果非常之甜,大蝦煮嘅時間啱啱好,唔會太熟而且煮得好彈牙 正佢仲會配埋兩條麵包 有時就食個沙律會覺得唔飽 但係有兩條烤過嘅麵包有返少少澱粉又有飽肚咁你話體唔睇體貼另外個漢堡包又係驚喜之作,鍾意佢加咗肉醬食落比平時嘅漢堡包口感味道再豐富咗 牛肉patty份量十足 啖啖肉夾埋番茄同生菜食落 配埋熱辣辣薯條真係邪惡萬分 但真係非常滿足餐廳員工非常好服務以及有善 特別女服務員 大讚 見到佢外賣有八折下次都會繼續幫襯 開心發掘到好食餐廳

叫咗以下幾樣食物
Combo凱撒沙律配芒果大蝦