2010-09-20
食物ok唔差~但服務參差有d店員完全唔識招呼得一個男部長識得做野幫親過兩次~~第一次去叫野食~~個店員成日落錯單~~叫左兩碟三文魚壽司變左來一碟食物唔來又無人跟進~~除左最開頭有個經理問過一次後~之後食物唔來完全無人理~~再叫左4個手卷~~可以等左差不多30分鐘都無人理~~行過就算~~開工好似發夢咁食物落左order又無單比你睇~~要專登叫佢print先有~如果唔係完全唔知自己食左幾多~~埋單佢話幾多就幾多~~最離譜係第二次去果次起初好清楚咁對住個女店員面前指住個menu講要當時半價4元碟既赤貝壽司個女店員起初話無貨未有供應之後佢見到個壽司師傅擺赤貝壽司上台就話宜家有供應了~仲好主動咁問我要唔要 (原來到最後果d係活赤貝,一碟要$35)咁好啦~佢話有供應,咁我叫啦~前後叫左7碟,由頭到尾都好清楚話要”赤貝壽司”~~仲指埋個menu 原價8元赤貝壽司果項俾佢睇~~到最後都可以搞錯~~~埋單同我講要320幾元~就係話我一直食果d係活赤貝(當中有245元係活赤貝)~~我向經理投訴完先扣兩碟~~~講真我照俾7碟x 4元28元佢都無得唔接受因為我由頭到尾都係叫赤貝壽司~仲指埋俾佢睇~佢地搞錯無理
有d店員完全唔識招呼
得一個男部長識得做野
幫親過兩次~~
食物唔來又無人跟進~~除左最開頭有個經理問過一次後~
行過就算~~開工好似發夢咁
如果唔係完全唔知自己食左幾多~~埋單佢話幾多就幾多~~
最離譜係第二次去果次
個女店員起初話無貨未有供應
之後佢見到個壽司師傅擺赤貝壽司上台就話宜家有供應了~
埋單同我講要320幾元~就係話我一直食果d係活赤貝
(當中有245元係活赤貝)~~
我向經理投訴完先扣兩碟~~~
講真我照俾7碟x 4元28元佢都無得唔接受
因為我由頭到尾都係叫赤貝壽司~仲指埋俾佢睇~
佢地搞錯無理由要我負責任
但見某一兩個店員一直幾友善先算數
但到最後感覺當然唔好啦~~~感覺就係俾人屈錢一樣~~~
食物ok係真~~好多壽司價錢亦不貴
但服務完全不能接受