2021-03-04 189 views
食物: 鍋貼同小籠包都好好味,新鮮出爐/煎起。炒年糕都好食。炸雞排湯麵都ok、麵質煙韌,雞排酥脆,但湯略嫌唔夠熱。酸辣湯正常。高力豆沙就麻麻,唔夠熱,唔夠鬆,似豆沙包多d, 仲有d油膩,好在餡算足。衛生: 以咁樣環境清新,有設計既地方黎講衛生算麻麻。d餐具好油。尤其是杯既內籠,落手摔係鞋既,好似有澱粉質痴住咁。我地重覆洗左3次叫做好dd。上菜果d其實都有d油,不過已經冇辦法。起碼唔會放入口。服務: 西裝男經理算殷勤,帶位時提doo安心出行都有禮貌,上菜時會講聲慢慢食。但有個長髮紮馬尾阿姐真係好唔掂,撩交嗌咁款。坐底枱面係已經有張點心紙,唸住再喺枱面筆筒攞張睇下,見一樣就摺番放好,個阿姐埋黎嫌我疊唔齊咁整理番,仲可唔可以路整一路手指指,勁悔氣咁話'你睇個張得喇,你係tick呢張架喇' 。後來落單問句有個格tick淮山麵係咪唔駛加錢,佢好燥咁話要,我地話睇唔到有寫,即係加幾多,佢即時起哂扛咁指住杏底白字細格font size 6果度話,'有寫架,你睇清楚先啦,si-an(先生)'。。。直頭係趕客。。。雖然都係著黑tee 制服,但佢唔駛帶名牌,可能係阿姐層面高級少少,唔係就可以咁差吓嘛,想食
服務: 西裝男經理算殷勤,帶位時提doo安心出行都有禮貌,上菜時會講聲慢慢食。但有個長髮紮馬尾阿姐真係好唔掂,撩交嗌咁款。坐底枱面係已經有張點心紙,唸住再喺枱面筆筒攞張睇下,見一樣就摺番放好,個阿姐埋黎嫌我疊唔齊咁整理番,仲可唔可以路整一路手指指,勁悔氣咁話'你睇個張得喇,你係tick呢張架喇' 。後來落單問句有個格tick淮山麵係咪唔駛加錢,佢好燥咁話要,我地話睇唔到有寫,即係加幾多,佢即時起哂扛咁指住杏底白字細格font size 6果度話,'有寫架,你睇清楚先啦,si-an(先生)'。。。直頭係趕客。。。雖然都係著黑tee 制服,但佢唔駛帶名牌,可能係阿姐層面高級少少,唔係就可以咁差吓嘛,想食都唔會再去呢間分店。
2021-03-03
Type of Meal