2024-03-16
第一次去屯門中央廣場果邊見御海灣依個位既Cafe 景觀唔錯初印象幾好就坐底左幫襯我份人就好分明既 先評野食- 柚子味單骨雞翼甜甜辣辣,香香脆脆,正👍⭐️(8/10)- 烤南瓜照燒雞胸沙律🎃南瓜香甜 🍗雞肉多汁好食,略嫌黑醋甜醬過多,蓋過食物鮮味,整體評分中上⭐️(7/10)⭐️- 🥐All day breakfast🍳🆗正常ADB 既質素 ⭐️(7/10)⭐️- Orange Espresso 橙味都算突出,但如果再橙香d更佳,可能試過濟洲土產d Orange espresso, 個body 天香更爽⭐️(8/10)⭐️重點黎喇,🔥地獄式既 serving manner🔥指名形式鞭一鞭個👵🏻四眼女waitress👵🏻- 餐具污糟 夠膽死上餐具既時候,支叉有粒發黃既米,把餐刀有漬,咁同佢講 要換一把,最基本既唔好意思 幫你換一把都唔識講😂 隔離枱銀髮族仲要尊登入黎試,第一次換完仲係污糟,再換都係污糟,銀髮伯伯嬲嬲地,叫個waitress自己睇個四眼女waitress竟然回應:「吓?有咩問題」仲要完全唔知發生咩事,仲要一d唔好意思都無一句唔好意思都無 仲要無諗住換過把比伯伯😂比佢茶記級既服務態度嚇死,伯
見御海灣依個位既Cafe 景觀唔錯
初印象幾好就坐底左幫襯
我份人就好分明既 先評野食
- 柚子味單骨雞翼
甜甜辣辣,香香脆脆,正👍
⭐️(8/10)
- 烤南瓜照燒雞胸沙律
⭐️(7/10)⭐️
- 🥐All day breakfast🍳
🆗正常ADB 既質素
⭐️(7/10)⭐️
- Orange Espresso
⭐️(8/10)⭐️
重點黎喇,🔥地獄式既 serving manner🔥
指名形式鞭一鞭個👵🏻四眼女waitress👵🏻
- 餐具污糟
夠膽死上餐具既時候,支叉有粒發黃既米,
把餐刀有漬,咁同佢講 要換一把,
最基本既唔好意思 幫你換一把都唔識講😂
隔離枱銀髮族仲要尊登入黎試,
第一次換完仲係污糟,再換都係污糟,
銀髮伯伯嬲嬲地,叫個waitress自己睇
個四眼女waitress竟然回應:「吓?有咩問題」
仲要完全唔知發生咩事,仲要一d唔好意思都無
一句唔好意思都無 仲要無諗住換過把比伯伯😂
比佢茶記級既服務態度嚇死,伯伯直情嬲嬲地
- 身體語言 / 說話形式
有一台客入左黎 , 個waitress 竟然
第一個動作係🙌🙌🙌(有小小唔friendly 同拒人門外感覺),然黎問番人有無枱😂😂
唔係應該問「請問有咩幫到你?幾多位?麻煩等等🙇🏽♂️」
- 無customer service 既經驗😂
單骨柚子雞翼上枱,但又無個意識比2隻碟仔人用餐😂 , 我最後自己拎,其實原本唔係扣分位
但因為果陣個場 仲有好多位
己入座既又用緊餐 , 基本上要serve 一兩枱客係得心應手應該😂 但佢做到自己好似冧晒檔咁😂
小總結✅
廚師幾努力都好😂前線配合唔到都係晒氣😂