2020-06-21
網上見到呢間酒店環境同食物都好吸引,便提早3星期預約定。有打卡位下單到出餐時間10分鐘內就到,快過茶餐廳出餐,實物照同網上看圖有差別,食物質數比想象中有出入。滿心期待食熱騰騰既scones ,可惜係凍,味道麻麻;鹹點同甜點味道普通而飲品ice-latte 就吾錯,夠咖啡味。由於慶祝朋友生日,預約前餐廳回覆過可以跟一塊朱古力生日牌。見整套餐送黎時無跟生日牌,以為餐廳忘記左。後來食到一半忍不問左位侍應哥哥,原來餐廳很貼心,一早係預備好,但為左客人拍照美觀,所以想我地食晒先拎出黎。呢位侍應哥哥好識做,特地企左朋友後面,見我有示意先幫我放件生日cake落枱 ,好窩心,比到朋友一個surprise 。另外又叫左第位侍應哥哥幫我地影左一張合照,佢影時都盡量幫我們避免影到人群,好貼心。整體食物麻麻,服務ok,環境開頭就有點嘈,後來少左人就寧靜返d,有位可以影相。甘岩遇著Openrice booking有優惠,$698,7折,不過覺得這家試一次夠了。
有打卡位
下單到出餐時間10分鐘內就到,
而飲品ice-latte 就吾錯,夠咖啡味。