翠林辣蟹舫

Greenland Spicy Crab
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌶️ S̾p̾i̾c̾y̾ C̾r̾a̾b̾ F̾e̾a̾s̾t̾ @ 🌟 翠林辣蟹舫《👽食神大媽食辣蟹》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:避風塘炒辣蟹 HKD 688 🦀️黃金流沙蝦球 HKD 76 🦐荔枝醬燒骨 HKD 128 🍖.👽 大媽有幾鐘意食辣呢就大家都知,大媽有幾鍾意食魚蝦蟹呢就大家亦知。今次又點可以錯過呢間地點超方便,環境整潔企理嘅食蟹專門店呀?!難怪咁具人氣咁多人推薦,一去到門口見到牆上合照,發現原來好多明星都幫襯架 🤩.🦀️ 主角就當然係經典避風塘炒辣蟹啦!一上台就聞到佢香味四散!大媽淨係叫中辣,已經非常震撼味蕾啦!👅.🦐 咁惹味嘅避風塘炒辣蟹,就當然要加碼叫多份得獎推薦美食黃金流沙蝦球啦!個價錢好抵食呀,仲要好大隻,蛋黃味濃而不膩,配合辣蟹一齊孖住食加倍惹味呀!🤤.🍖 有海鮮又點可以唔再加多份肉?夏天見到荔枝醬燒骨,淨係用上荔枝呢種口味已經值得大媽叫黎試下啦!D排骨比想像大舊,醬料幾過癮!😆.🤩 呢間絕對係地理位置超方便又超好味,食辣蟹唔一定要過海嘅,仲要最好係可以六個人一台開到23:30,呢間都係非常值得一試架!😋.‼️❤️ 記得CLICK我PROFIL
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 尖沙咀亞士厘道24-38號天星大廈1樓A號舖
☎️ +(852)2628-9888
$491 (Dinner)
黃金流沙蝦球