2020-05-18
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐟 𝗦𝗰𝗼𝘁𝘁𝗶𝘀𝗵 𝗦𝗺𝗼𝗸𝗲𝗱 𝗦𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 𝗛𝗞𝗗𝟭𝟱𝟲 & 🍳 𝗙𝘂𝗹𝗹 𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 𝗛𝗞𝗗𝟭𝟲𝟲 @ 🌟 Dot Cod Seafood Restaurant & Oyster Bar《👽食神大媽食早餐》⠀.⠀️ 呢間位於太子大廈地庫一間相對低調甚至乎有人覺得隱蔽嘅餐廳,內部裝修雅致,枱之間其實有相當嘅空間令大家可以好舒服咁樣坐下傾下偈。😃.⠀👽 大媽之前食過呢度嘅晚餐,當晚系食海鮮為主,他日再另外為大家報導。今次試佢嘅早餐大媽覺得味道呢就唔系話太過突出,三文魚調味甚至有點兒偏淡,款式選擇亦唔算話太多,份量對大媽黎講剛好唔會過多,不過對胃口大嘅朋友仔黎講,可能會覺得唔夠滿足。不過就一定系有水準嘅出品,唔會令大家失望。⠀.⠀起中環太子大廈附近,其實返工前想舒服坐低食個早餐,都唔系真系咁容易架,所以呢度不失為一個非常之好嘅選擇!👍⠀.⠀💰 最近佢破天荒史無前例仲做緊優惠,喺月底前去食早餐有半價添!大家不妨喺返工前去試嚇啦。😬⠀..📍 中環遮打道10號太子大廈地庫B4⠀☎️ +(852) 28
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
📍 中環遮打道10號太子大廈地庫B4⠀
☎️ +(852) 2810-6988
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
❤️ 歡迎報料 ❤️
💯 最真實的美食吃播點評
香港🇭🇰 台灣 🇹🇼 澳門🇲🇴 泰國🇹🇭 日本🇯🇵 英國🇬🇧
👽 美食紀錄|真實點評|酒店實測|旅遊休閒|心理諮詢|外星人忠實粉絲 🛸