2025-01-28
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌶️ 馬拉嘢食真係好鬼好味 @ 🌟 兩草 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:滑蛋叉燒飯 HKD 40淨香茅雞扒 HKD 24胡椒肉骨湯米 HKD 45蛋炒豬腸粉 HKD 27小籠包胡椒湯 HKD 40咖央多士 HKD 25.👽 次次嚟親呢間人氣王佢都係坐滿人接近爆棚,好難得今次唔使等位直接入,梗係即刻去食好西啦!以前去開旺角嗰間,而家幾乎次次都返到尖沙咀呢邊,因為有我最鍾意食嘅叉燒撈麵,同埋得呢間先有早餐食咋!.🐷 必食就當然係「滑蛋叉燒飯」啲叉燒係又香又嫩,啲滑蛋打得啱啱好,蛋黃流出嚟咁啱食。.🐔 呢個「淨香茅雞扒」真係有香茅味沾住啲雞肉,啲雞肉係好嫩,HKD 24就食到咁大塊嘅雞扒,性價比超高!.🍜 呢碗「胡椒肉骨湯米」真係好濃郁,啲肉骨好厚身,落湯裏面煮得好入味。.🔥 講真呢碟「蛋炒豬腸粉」係好香,啲豬腸煮得啱啱夠腍夠彈牙,充滿炒得香滑嘅蛋香,同豬腸粉一齊食真係好過癮。.🥟 呢啲天氣食「小籠包胡椒湯」好適合,包皮薄薄咁啱啱好,湯底香濃,入口有啲啲微辣,好開胃又暖身。.🧈 最鍾意呢度嘅「咖央多士」,夠香夠脆,滿滿嘅咖央醬,味道超級濃郁邪
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
胡椒肉骨湯米 HKD 45
蛋炒豬腸粉 HKD 27
小籠包胡椒湯 HKD 40
咖央多士 HKD 25
🧈 最鍾意呢度嘅「咖央多士」,夠香夠脆,滿滿嘅咖央醬,味道超級濃郁邪惡又滿足!
😝 呢度價錢好大眾化,人氣咁旺咁好生意係好合理!仲要店長好有禮貌,服務超級讚,一定要嚟呢度支持下!
📍 尖沙咀棉登徑7號地舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️