2023-10-04
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍲 Fʅαʋσυɾʂ σϝ Vιҽƚɳαɱ @ 🌟 越男仔《👽食神大媽食越南菜》.💁♀️ 圖片展示美食為:生牛雙蝦配椰汁酸湯檬粉 HKD 118手撕雞檬紙卷 + HKD 49香茅薑蜜 + HKD 29.👽 大媽好幾次經過呢間越南菜餐廳,分店越開越多,今次再次經過決定一於試下。餐牌選擇可以稱得上係非常之多!.🍜 食越南嘢就當然要食檬粉啦!佢有好多創新配搭同口味,幾經掙扎後決定叫「生牛雙蝦配椰汁酸湯檬粉」!大大碗,份量十足!檬粉好彈牙,牛肉同蝦搭配椰汁酸湯,味道酸辣惹味,好開胃。.🐔 叫一款主食可以用優惠價加小食,決定揀呢款「手撕雞檬紙卷。雞肉撕得細細碎碎,加上新鮮蔬菜同香草,卷成檬紙卷,搭配特製醬汁,好味。.🥤 另外仲可以用優惠價配多杯特飲,揀咗自家製嘅「香茅薑蜜」呢款招牌飲品。香茅同薑嘅香氣混合埋一齊,飲落去口感清新,令人精神一振,真係好解渴又開胃。.😋 呢間越南菜餐廳提供好多創新口味嘅菜式選擇,同埋裝修座位都好舒服,大家如果有機會經過可以去試下呢。.📍 荃灣大壩街75號地舖📲 +(852)2955-1003.‼️❤️ 記得CLICK我
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為: