2019-08-12 83 views
牛一向都係一個好受歡迎嘅食物。問題係你應該點樣去食25蚊一塊嘅牛扒又係牛扒五千蚊一塊都係用牛扒當然我哋唔使去到咁極端最近就同老公一齊去食牛, 有一日行過西洋菜南街見到呢一間唔係太大嘅舖頭,但係又見到入面嘅擺設好有特色充滿和氣。 好奇心同埋肚餓嘅推動下晝入咗去試下佢嘅西冷牛同埋牛肩肉。 店員熱烈嘅招呼同埋介紹令到我對呢間小店更有好感。啲嘢食上到嚟見到 起熱石上面熱辣辣真係睇到個人都覺得興奮😂😂而且牛肉味道濃厚丶 醬料 調配得剛到好處。每人食一份牛都已經飽到可以打橫行出嚟,你最重要嘅係你會感覺到佢哋烹調上面及選食材上面都 有落過一番功夫,所以如果你係一個鍾意食牛嘅人行過旺角, 都推介大家入去試一試佢哋啲牛。