2023-07-02
完全係食肉獸嘅我見到呢間餐廳個名就已經好興奮😂餐廳裝修得好有氣氛好有格調,夜晚放工同朋友黎食野飲返杯都好放鬆到👏🏻今次食左佢個dinner menu, around 3百幾蚊就食到3個前菜、一人一個main同2個甜品,完全係大滿足😆🌖 Grilled Caesar有烤到好脆嘅麵包粒,撈埋個醬好清新👍🏻🌕 Porchetta估唔到前菜就有好似main嘅dish😂呢個燒腩肉卷好惹味,脆皮得嚟啲肉又好軟👍🏻🌕 Duck Salad呢個dish好特別!咸味嘅鴨肉絲竟然可以同西瓜搭配到,食落又好正喎!有驚喜👍🏻🌖Flank Steak 180 gr肉質比較瘦,但食落都算嫩,覺得叫三成熟會好啲👍🏻🌗½ Rotisserie Chicken 比想像中燶,肉質都比較結實同乾,有進步空間👌🏻🌖Chocolate Brownie & Coconut Lime Pie好中意啲雪糕😂整體嚟講都幾好食👍🏻📍 MEATS中環蘇豪士丹頓街28-30號地下🧧人均消費$350@hea4_food
🌖 Grilled Caesar
有烤到好脆嘅麵包粒,撈埋個醬好清新👍🏻
🌕 Porchetta
🌕 Duck Salad
🌖Flank Steak 180 gr
肉質比較瘦,但食落都算嫩,覺得叫三成熟會好啲👍🏻
🌗½ Rotisserie Chicken
比想像中燶,肉質都比較結實同乾,有進步空間👌🏻
好中意啲雪糕😂整體嚟講都幾好食👍🏻
📍 MEATS