2024-08-11
約左朋友打邊爐,搵到呢間都幾多人推介就試下👍🏻 餐廳裝潢風格幾有港式特色,加上一啲Q版港產片插圖,令成個環境充滿懷舊感覺我地叫左和牛set C跟蕃茄豬骨湯底 $368每位,包左total 9款牛肉同雞豬肉,仲有唔同海鮮可以食食個夠,重點仲要係無限時放題,今次大食特食🔥牛肉款式推介美國安格斯牛背峰&薄切封門柳👍🏻牛肉鮮嫩,油花分佈平均,食落軟嫩、牛香十足。如果鐘意有多啲口感,安格斯牛板腱同澳洲M5和牛牛肩胛都唔錯,肉質彈牙,牛味濃郁😉而A4和牛唔洗講睇名就知好食🤟🏻三款A4和牛部位(牛後腿肉、肩胛肉眼、牛胸片)牛味好出,最鐘意和牛肩胛肉眼位,雪花分布平均之餘又嫩口!而餐廳配菜選擇都好多,炸物區域嘅薯角、薯條、咖喱角同雞塊都好香口好食,之後仲食埋甜品🍮好滿足😌整體來講餐廳肉類選擇好多,又可以無限時食,好啱食肉獸朋友😎
整體來講餐廳肉類選擇好多,又可以無限時食,好啱食肉獸朋友😎