2016-05-12 423 views
麥上日光由開張到宜家都係長期人氣一到星期6, 日放假日子就會有一條長長人龍排五層芝士流心軟包今日平日3點左右, 黎緊見到無人排就問下店員店員話宜家唔洗排, 佢話岩岩出爐即刻有, 咁唔洗排又即刻有緊係買咁就買左一個試, 買完店員就俾左個號碼牌我去鋪頭最入度拎包基本上佢都包好, 打開入面有一張宣傳紙教你點食佢地建議最佳食法係趁新鮮食咁我唔輸蝕當然都係趁新鮮食但佢可能新鮮所以d芝士重係溶既, 但包身已經唔熱但芝士好多都流哂係個透明袋度, 有d浪費左, 如果用張紙袋好似puff咁裝住更好又環保然後食落其實佢唔會話好流, 但食落我自己覺得就無太大芝士味, 我諗佢地既噱頭只係大量流心既芝士包我個人唔覺得最佳食法係趁新鮮食, 可能雪凍似cheese cake既口感會較適合我.如果唔洗排隊都可以食下, 但佢未值得我浪費時間排隊食.
麥上日光由開張到宜家都係長期人氣
今日平日3點左右, 黎緊見到無人排就問下店員
咁就買左一個試, 買完店員就俾左個號碼牌我去鋪頭最入度拎包
基本上佢都包好, 打開入面有一張宣傳紙教你點食
佢地建議最佳食法係趁新鮮食
咁我唔輸蝕當然都係趁新鮮食
但佢可能新鮮所以d芝士重係溶既, 但包身已經唔熱
如果唔洗排隊都可以食下, 但佢未值得我浪費時間排隊食.
TakeAway