(Non-member)
2010-06-27 80 views
星期六晚上8點到去APM利苑食飯,叫人比個主餐牌睇下啦,阿姐話唔洗睇好多小菜都冇, 再睇佢木台上果個小菜推介牌啦,諗住叫佢個星期六日推介龍蠆小菜啦, 點知係冇, 再叫其地小葉,點知叫十個九個都冇,真係叫乜冇乜.最後要搵經理傾傾計,佢話公司要保持食物新觧,咁好啦, 公司要保持新觧都唔做生意,唯有走人去過另一到食. 最諷刺的地方就係一出門口睇下其他食店間間都係人山人海等食飯,一間咁有名氣咁有來頭的食店景然乜都冇得食, 如果佢係話乜都要預訂先有得食咁OK,你個定位咁高就唔好應籌我依D散客浪費你地D時間啦.

2010-06-26
  • 沒有
  • 但我信他的食物好食.