2016-01-12 6797 views
老公放工同我👫係旺角行左陣,8點3左右,我地肚餓但行來行去又唔知食咩好,而之前行過見到呢間野就上網睇過下,知呢間食蠔自助餐,都有啲心郁想試試,咁我地就今晚一於食呢間! 要拎飛留電話等位,咁我地就再行多陣先,行落幾層睇下野咁。當老公話餓到頭暈唔再行落去既時候,(其實只係落左2層咋老公😑) ,電話響起通知我地有位,都快有位! 入座8點半左右,食1個半鐘可以食到10點。開始時,我地就緊係拎生蠔先啦 比想像中大隻呢 !老公話雖然唔係咩靚品種,而且有啲碎殼,但 2百蚊既自助餐算係咁啦 抵 我地兩個總共食左差不多2打。其他凍食仲有蝦,螺,青口,三文魚,都ok。而壽司得4款左右唔多揀,唔太中意啲壽司。熱食就無咩特別好普通,得豬排雞排咖哩牛腩炒飯,都係唔多揀,有炸饅頭!豬排又乾又無味,煎菜餃感覺係一pat麵粉皮咁老公就話呢個米粉都ok,湯底辣得黎都香既。應該係冬陰公湯底,餸有蝦有魚片有3粒豆pop,仲有粒唔知咩丸係入面。到甜品啦!得4款左右cake同豆腐花,滿足唔到中意食甜品既我,覺得唔好食。 不過老公就幾中意個豆腐花夠滑喎~環境方面, 雖然地方唔大,但一啲都唔迫,座位坐得舒服。 燈光較暗,覺得
! 入座8點半左右,食1個半鐘可以食到10點。

開始時,我地就緊係拎生蠔先啦

比想像中大隻呢
我地兩個總共食左差不多2打

!豬排又乾又無味,煎菜餃感覺係一pat麵粉皮咁
老公就話呢個米粉都ok,湯底辣得黎都香既

甜品啦!得4款左右cake同豆腐花,
夠滑喎~

環境方面, 雖然地方唔大,但一啲都唔迫,座位坐得舒服。 燈光較暗,覺得好舒適。當我地兩個食飽時都有啲飯氣攻心眼訓😂😂😂哈哈

整體黎講,二百蚊淨食生蠔都夠抵食啦
2016-01-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$235 (Dinner)
  • 生蠔