2023-08-25 3218 views
🌕Hello我係Moon🌕依間火鍋放題店,喺唔同地方都有分店,😉今次同朋友喺APM行街,😝所以就約咗喺亞太中心6樓依間牛站(駅)麻辣火鍋放題打邊爐!😍午市嘅時間可以有4小時無限任飲任食火鍋放題套餐,🥳套餐入邊嘅肉類係無限供應嘅,所以真係好抵食!🤤我哋就食咗美國特級肩胛肉眼套餐,😏湯底方面就揀咗鴛鴦湯底,😜我自己就好鍾意佢哋嘅清甜椰子雞鍋而佢哋嘅香辣沙嗲鍋就比較惹味!🤩坐低之後我哋就帶咗幾份牛肉!🤭美國特級肩胛肉眼與美國肩胛肉都有豐富肉香味道,肉質鮮嫩多汁!😍特級肩胛肉眼肉質較為細嫩,😆口感略帶脂肪香氣,😌而肩胛肉就較為結實,😍口感較為有嚼勁!😬兩款嘅肉類放喺唔同嘅鍋底都有唔同嘅風味!😛如果想味道更加豐富,🥰就可以喺出邊嘅醬料區再調配適合自己嘅醬汁!😏喺依度,當然唔止係食牛肉啦!😎自助區方面仲有唔同款式嘅丸類同埋火鍋配料!😉有好多都係比較新奇,😗而且坊間比較少接觸嘅火鍋配料!😚呢度嘅紅糖糍粑我都好推薦,😋因為佢係即叫即炸,而且真係做到紅糖流心嘅感覺!😛食落口甜甜蜜蜜,☺️仲好香口軟糯!😚打完邊爐唔好咁快走住!😆食埋甜品先就啱啦!🤪依度都有唔同嘅小蛋糕杯裝蛋糕🫣又或者係件裝蛋糕仲有唔同款式嘅
🌕Hello我係Moon🌕

鴛鴦湯底

美國肩胛肉

紅糖糍粑

打完邊爐唔好咁快走住!😆食埋甜品先就啱啦!🤪依度都有唔同嘅小蛋糕杯裝蛋糕🫣又或者係件裝蛋糕仲有唔同款式嘅雪糕添!😛
甜品
如果唔知食咩款式嘅雪糕我推薦大家食Häagen-Dazs嘅夏威夷果仁雪糕,🤭佢嘅味道香口啲,🤩而且入邊仲會有好豐富嘅果仁作為口感物!😍

🌕最後MoonMoon真係好滿意,呢間火鍋放題店,雖然人流好多,但係店員都應付自如,而且坐嘅空間感十足唔會感到好擠迫!食物質素都有水準,價錢又唔貴!下次再嚟食!🌕
Type of Meal
Lunch