2023-02-13
尖東海旁的餐廳出咗名好多都係伏,自己亦都親身經歷咗好多次。上一手價格不菲(2人dinner),質素同服務亦欠奉。所以今次一定要寫食評讚吓👍🏻坐戶外環境舒服,除咗着裙的女仔坐高凳唔係好舒服之外。推介西冷, medium, 掌握得好好,佢有不同配料,但係唔落配料就咁切嚟食都超好味又唔un。另外都想讚吓呢個石斑。好少西餐廳會有呢種魚類。皮脆肉嫩、肉不會散。伴碟都好靚,同好味。Prosecco 其實只需要$44, $88 buy 1 get 1, 不過我哋最近唔係好適宜飲酒,而且天氣+之前食咗生冷嘢唔係好舒服,一杯都飲唔晒,因為其實佢都比得幾多👍🏻👍🏻 抵甜品推介BrownieBread pudding我就覺得麻麻地。好硬唔係好知食咗啲乜。同朋友仔,尤其是女仔飲cocktail,推介呢個我冇叫嘅Punches 個樣好靚,share among 2-6人,開水喉自己斟嚟飲。同埋佢哋服務都好好。見我凍幫我換咗火爐支巨型gas,同埋識得斟暖水。等天氣同身體好返之後一定會同朋友再嚟chill下!
坐戶外環境舒服,除咗着裙的女仔坐高凳唔係好舒服之外。
甜品推介Brownie
同朋友仔,尤其是女仔飲cocktail,
推介呢個我冇叫嘅Punches
同埋佢哋服務都好好。
見我凍幫我換咗火爐支巨型gas,同埋識得斟暖水。
等天氣同身體好返之後一定會同朋友再嚟chill下!