朋友知我鐘意食梳乎厘話叫我一定要食呢間<I love you dessert bar> 既soufflé pancakes 🥞🍴, 因為係曾奪2018 同2019年既米芝蓮指南推介街頭小吃。 🥇 係米芝連推介既甜品店🍮因為係小店, 只得外面兩個座位,主力做外賣🥡但不缺人龍,好野真係要等, 大約等左右10分鐘左右已經有得食都算快了。即叫即製。咁就叫左一個抹茶忌廉芝士梳芙厘班戟🥞(HKD49 ):梳乎厘好夠蛋香,相機食先既年代下,竟然無塌下既意欲,仲可以做到動L既效果👍🏽佢係比較企身既梳乎厘吾會咁易一食就塌, 真材實料,好功夫🎈抹茶味🍵好出, 一定要加埋忌廉芝士 , 咸甜既味道集中曬,好味😃另外,叫左個食錢窩夫可配兩球不同味雪糕🍦, 簡左豆腐味同抹茶🍵抹茶味偏甜,窩夫做得幾好,好硬凈,食起黎可切一格格, 配埋朱古力醬係完美租合。豆腐味一般。總結: 拎得米芝連奬真係值得一試,價錢還可接受,做飯後甜品不俗。

朋友知我鐘意食梳乎厘話叫我一定要食呢間

因為係小店, 只得外面兩個座位,主力做外賣🥡