2019-11-26 822 views
呢間由日本人開嘅餐廳主打健康所以你會見到每一個餐都係會有好多蔬菜少油👍🏻🥦佢地最出名嘅就係佢地嘅豬軟骨🐷所以我梗係叫左【豬軟骨七小時煮定食】試下😋 一見到有成兩大舊豬軟骨已經心心眼曬😍再試埋 呢舊可以話係我近年係香港食過最好食嘅豬軟骨!!首先肉非常之入味同煮到唔會鞋烚烚🤩食到啲軟骨簡直好似食緊啲骨膠原落肚咁😂旁邊放左好多沙律菜跟住我發現肉底仲有啲野菜所以真係唔怕成餐都淨係食肉冇菜食😂😂我最後都太飽食唔曬啲肉ಥ_ಥ我地仲叫左【黑芝麻牛肋野菜咖喱飯】個汁上面嗰啲係黑芝麻好特別同咖喱個combination 牛肋超唸 咖喱汁唔會太辣又唔會太甜 仲要有黑芝麻香味都幾夾🤤同埋因爲係咖喱飯佢個飯會加埋粟米粒同紅蘿蔔碎會令個飯增添味道😋呢間餐廳性價比好高 會令我想去試埋其他餐 值得黎多次👍🏻
呢間餐廳性價比好高 會令我想去試埋其他餐 值得黎多次👍🏻
豬軟骨七小時煮定食