2018-10-31
呢間係我暫時食過最好味GE車仔麵~ 就係位於將軍澳GE榕記啦!店鋪裝修舒適,坐落令人感覺好舒服同想坐耐D..MENU上面亦都清淅介紹有D咩選擇,好容易就會揀到...姫松茸蟲草花養生湯湯底真係有姫松茸,蟲草花,仲有黃瓜,龍眼肉同唐生菜etc.味道不濃不淡剛剛好,而我個人喜歡吃酸菜,另外加左酸菜令湯底更顯酸酸甜甜,十分好飲同開胃,難得吃完麵後會飲埋湯!讚!!蠔油冬菇同秘製豬軟骨另上,蠔油冬菇大大件,有3份,煮得好冧,而且入味十分好食,而秘製豬軟骨也不錯,但可以再煮冧些白果胡椒豬肚湯(辣)以為會好辣,其實只係胡椒既辣味,所以接受到!醬汁魷魚(辣)個人覺得真係好辣,剛放入口覺得還好,魷魚彈牙,但後勁非常辣,中意食辣GE人真係會好中意!總括而言,環境舒服座位距離合適,裝修都幾新淨環境乾淨,可能我地食果陣時間尚早,人流未算好多,但呢間真心非常抵食又好食,月兩人食得好飽都只係130左右。
店鋪裝修舒適,坐落令人感覺好舒服同想坐耐D..
姫松茸蟲草花養生湯
湯底真係有姫松茸,蟲草花,仲有黃瓜,龍眼肉同唐生菜etc.
白果胡椒豬肚湯(辣)
以為會好辣,其實只係胡椒既辣味,所以接受到!
醬汁魷魚(辣)