尋日落雨濕濕,又凍嘅天氣,食咗個醒神kfc早餐,真係食過返尋味,今日再幫襯過, 17蚊個早餐真係好抵食。包裝得好好,攞到返office食都冇倒瀉。套餐有:一杯熱咖啡,蕃茄湯通粉(係我至愛), 同埋芝士火腿卷,好惹味有黑椒香!兼可好方便地攞住嚟食。芝士火腿卷,係一塊圓形麵粉皮卷著芝士火腿,焗得好香脆的,像春卷。蕃茄湯雖然質地清啲,但係味道好夠,酸酸甜甜的,超開胃。仲有粟米粒甜甜地,朝早食熱辣辣嘅湯通粉,真係好醒神的。通粉質感仍然爽口,冇浸林,外賣碗細 d, 不過都係嗰句,咁平,分量相對少啲。芝士火腿卷,咬下外脆內軟,而且有淡淡黑椒香味,裏面芝士軟綿綿,加埋火腿鹹鹹哋,好正!其實就即係芝士火腿三文治嘅卷形香脆版。飲埋杯咖啡就係一個完滿嘅早餐。好正呀!我諗我可能食上癮啦!

包裝得好好,攞到返office食都冇倒瀉。

飲埋杯咖啡就係一個完滿嘅早餐。好正呀!我諗我可能食上癮啦!
2018-02-01
TakeAway
$17 (Breakfast)