2017-12-03
以前好少食泰式野,係後來阿哥鍾意,所以每逢做節,有屋企人生日或者屋企人吾想煮都會落黎食呢間。呢間系少數我地屋企願意連續幾星期都食同一間嘅鋪頭。雖然見到評論入面有人話系食過最難食嘅Thai. 不過我有少少surprise. No offense. 不過呢間真心系我食過最好食嘅⋯ 日日都勁多人排隊,d阿姐手腳都好快,又吾會服務態度差。除左下午茶要等耐少少(等食物嘅時間)大約15-20分鐘到(其實都吾算好耐嘅,只系其他時間極快,不過明嘅, 下午茶真系好多人),其他lunch, dinner都好快,7-10分鐘到(大約)都巳經上台。Dinner 黎講好少咁快⋯ 由呢間第一日開嗰陣試食完巳經愛上左呢到成間野都經常坐滿8,9成。。同埋連續2,3次聽到隔離枱&等位嘅人都話呢間真系好好食~以上系由住呢間野樓上嘅小fans評價提供❤️
以上系由住呢間野樓上嘅小fans評價提供❤️