2019-04-25 58 views
依一日特登搭車去深水埗食文記車仔麵😊我哋去咗一路排隊望住姐姐即刻整嘅嗰一間,排隊大概等左差唔多20分鐘😆好味嘅嘢等20分鐘都唔算太耐!我自己就叫咗西洋菜,瑞士雞翼,蘿蔔同埋牛腩。因為唔想食麵嘅關係所以就叫咗西洋菜,都幾大份㗎😋蘿蔔方面非常清甜,真係叫多一份都食得落。另外牛腩炆得夠淋,但係又唔會一咬就散晒,而且黐住少少根部位置,入味得來又有咬口,值得一讚!最後當然不得不提佢個瑞士雞翼啦,佢個瑞士汁甜得來唔會太令人討厭,雞翼又非常之入味,你可能會以為佢浸咗好耐所以先至入味,但係雞翼嘅肉居然係好嫩口,一啲都唔似已經整左好耐擺喺度!如果大家想飽肚啲當然可以叫個麵食,但係因為佢所有餸都太吸引,所以我就淨係叫餸食啦😋😋😋
依一日特登搭車去深水埗食文記車仔麵😊

蘿蔔方面非常清甜,真係叫多一份都食得落。