2016-10-18
1994 views
黎到元朗好想食燒鵝 點知未行到去. 老闆已經搖哂手話賣哂. 下. 1點幾乍喎. 咁. .. 無辦法啦搵openrice 大神. 見到呢間法老王都好吸引. 頭先又經過見到過. 咁就去試下先~~已鎖定要叫一個卡巴. 去到門口見到餐牌. 唔錯喎. 咁多選擇. 又有飯. 意粉. pizza 卡巴. 正. 入去set lunch 都好吸引. 有不同的卡巴選擇. 我二話不說就揀左羊肉卡巴. 老闆娘好好. 幫我地由汽水轉做支裝水. 一來健康. 二來正合我地陣間行山飲用餐廳內的裝修亦都有d 埃及風格羊肉卡巴到啦. (hkd 50)超級香. 超級多羊肉. 沿著錫紙慢慢食落去 . 全個卡巴都有滿滿的羊肉. 亦有三色椒做一個juice 的角色再加上酸醬.辣醬. . 豐富的味道配合上軟綿綿的卡巴包. 口感上多層次的享受食完羊肉卡巴. 我地再加碼 叫左個燒牛肉飯. ( hkd 48)又係用料十足. 沙律伴菜用料多元化 多種菜蔬的配塔加上瓜同洋蔥的juice . 配上一口香飯. 加入少少甜酸茄汁. 有少少bbq 的牛肉味. 又有少少白飯的平實. 令我肚子暖和而滿足. 可以有氣有力行山去!!!
老闆已經搖哂手話賣哂.
下. 1點幾乍喎. 咁. .. 無辦法啦
搵openrice 大神. 見到呢間法老王都好吸引.
頭先又經過見到過. 咁就去試下先~~
已鎖定要叫一個卡巴.
去到門口見到餐牌. 唔錯喎. 咁多選擇.
又有飯. 意粉. pizza 卡巴. 正. 入去 set lunch 都好吸引. 有不同的卡巴選擇. 我二話不說就揀左羊肉卡巴.
老闆娘好好. 幫我地由汽水轉做支裝水.
一來健康. 二來正合我地陣間行山飲用 餐廳內的裝修亦都有d 埃及風格 羊肉卡巴到啦. (hkd 50)
超級香. 超級多羊肉. 沿著錫紙慢慢食落去 .
再加上酸醬.辣醬. . 豐富的味道配合上軟
綿綿的卡巴包. 口感上多層次的享受 食完羊肉卡巴. 我地再加碼
叫左個燒牛肉飯. ( hkd 48)
又係用料十足.
沙律伴菜用料多元化 多種菜蔬的配塔
加上瓜同洋蔥的juice .
配上一口香飯. 加入少少甜酸茄汁.
有少少bbq 的牛肉味. 又有少少白飯的平實.
令我肚子暖和而滿足.
可以有氣有力行山去!!!