2020-05-14 831 views
今日收工,仲有氣有力, 一於行上兩條街再幫襯C+ burger~~~~上星期收工夜咗, 行到上去差唔多9 點。。。。。 點知已經閂咗門, 所以真係要早d上去~一去到, 例牌問"唔該有冇雞?"..... 今晚好失望, 冇. 咁我掉頭落返山。。。。 但係醒起佢有個齋包未食過, 一於試吓~ 至少我冇空手而回佢d burger一向都係即叫即整, 今次當然唔例外啦, 但係都唔駛等好耐, 一鋪candy crush都未打完就拎得返到屋企, 要洗晒d嘢同沖埋涼先可以坐低, 即刻試吓個齋包先~ 仲暖, 菠蘿又係好juicy~ 我買嗰陣冇留意有咩料, 原來有菠蘿, 洋蔥,芝士, 蛋,蕃茄,生菜~ 都幾豐富 本來諗住齋包唔會咁飽, 但係點知。。。 都好飽

, 所以真係要早d上去~

. 咁我掉頭落返山。。。。 但係醒起佢有個齋包
未食過, 一於試吓~
至少我冇空手而回

本來諗住齋包唔會咁飽, 但係點知。。。 都好飽

素菜熱熔芝士漢堡
2020-05-14
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$38 (Dinner)
素菜熱熔芝士漢堡