2021-09-28 1050 views
昨日和我家人一心試下這酒樓,因為好耐冇幫襯過,我家人見到的碗碟都覺得好污穢,所以都洗左2片。本來都冇大問題的,直至叫左個虎皮尖椒,一食落去都覺得不對路,點解的魚肉完全唔實的,很奇怪。之後都覺得算啦一次半次,點知到左近下午5點左右,我媽媽已經肚痾及嘔吐,我都有肚痛。直到今日,我和媽媽今日都仲肚痾及肚痛。真心想講,這間酒樓真係完全唔得。講衛生,連碗碟都那么污穢,真係印像分大減講味道,除左腸粉還算幾好外,其他都只有差評,虎皮尖椒固然係恐佈級別,魚肉那種質感實在太唔正常。好大機會都係這味點心出問題,食材處理完全唔得。講服務,全場得幾個侍應,冇人執枱,連埋單都要自己出去埋。總結:永不錄用,可唔可以快點換間有心做,有質素既餐廳。

直到今日,我和媽媽今日都仲肚痾及肚痛。

講服務,全場得幾個侍應,冇人執枱,連埋單都要自己出去埋。

總結:永不錄用,可唔可以快點換間有心做,有質素既餐廳。