2019-08-15 280 views
今日約左日本返黎既大學同學gathering。為左方便大家,所以揀左係又一城食tea。大家黎之前都食左少少野,唔係太肚餓,就揀左間比較light既餐廳。黎到要等大概二十分鐘,入到去個裝潢會令人好舒服。見到有關於夏天既特別甜品但我地冇食哈哈。我地三個人叫左兩個pancake同一個burger。等待期間發現佢仲有啲props比你影相打卡。Burger黎先,因為pancake要等大概廿五分鐘。侍應仲主動問使唔使切開一半。有牛油果既burger味道好清新,牛都ok, 但未夠juicy。伴碟既薯條都好脆。之後黎到既pancake,我地見到個份量都係呆左😨本身以為入面會好鬆軟,但佢係結實型pancake,我地三個一人食完一層已經好飽😂😂😂。但我地都好中意食佢既冧酒味,唔會太重酒味,都幾岩唔好酒既我食。呢個tiramisu pancake就比較濃味,同埋係好黑實既pancake,食落有啲似brownie, 我地食完個冧酒pancake都已經好飽😂😂😂😂所以呢個最後都食唔哂。總括黎講,唔好當呢度係tea,因為食完一個有份量又實既pancake已經飽到好似食左餐正餐咁。呢度都係一個值得同朋友傾一個下午既
黎到要等大概二十分鐘,入到去個裝潢會令人好舒服。

見到有關於夏天既特別甜品

但我地冇食哈哈。

Burger黎先,因為pancake要等大概廿五分鐘。
牛油果芝士漢堡

之後黎到既pancake,我地見到個份量都係呆左😨
冧酒葡萄白班戟

意式芝士蛋糕黑班戟

總括黎講,唔好當呢度係tea,因為食完一個有份量又實既pancake已經飽到好似食左餐正餐咁。呢度都係一個值得同朋友傾一個下午既好地方。😍
2019-08-15
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$142 (Tea)
Celebration
Anniversary