2021-07-04
好耐冇食shisha啦,突然興起想搵間有露天座位嘅餐廳食餐晚飯,飲下酒,食下shisha 放鬆 一下!Poseidon 海龍王餐廳主打西式海鮮,Menu有好多選擇,貪心的我一次過叫咗烤海鮮拼盤,裏面有惹味龍蝦、大蝦、帶子、魷魚、三文魚、青口,加埋蒜蓉多士同西蘭花粟米,兩個人食真係夠晒飽!我最欣賞佢嘅drink list,每杯飲品都非常有心思,我叫左的青瓜cocktail非常清新,飲完一杯又一杯!朋友叫嘅招牌Poseidon treasure cocktail,用個寶箱送過嚟,賣相一流,非常有心思!最後當然要讚成個戶外環境,好有feel 好romantic!shisha 個味甜甜地又有少少薄荷,好醒神! 返左成個星期工忙左咁耐,係時候俾自己好好享受下!